خانه
مقصد ها
تجربیات
چند رسانه ای
اطلاعات کاربردی
نقشه
visiIran
VisitIran
Copyright 2020 - All rights reserved - Ministry of Cultural Heritage. Tourism and Handicrafts (MCTH)
خورشت ماست 

خورشت ماست 

اصفهان (شهر جهانی صنایع دستی)

خورشت ماست 

خورشت ماست، یکی از خوراکی‌های محلی محبوب اصفهان است که معمولابه صورت سرد پیش از غذا و یا پس از آنسرو می‌نمایند. این خوراک با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود و از گذشته تاکنون جزو خوراک‌های همراه با غذاهای مراسم‌های جشن و شادی مردم اصفهان بوده است.برای تهیه خورشت ماست، پس از آن‌که گوشت پخت، آن را بدون استخوان نموده و در ظرف مسی آنقدر می‌کوبند تا کش‌دار شود. زرده تخم‌مرغ را به همراه کمی شکر و ماست چکیده مخلوط نموده، روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش بیاید. پس از آن گوشت کوبیده شده، زعفران دم کرده و گلاب را به آن افزوده و می‌گذاریم تا جا بیفتد. در دوره قاجار گوشت کوبیده شده را ساطوری می‌کردند و بادیان و سیاه‌دانه بو داده شده را به همراه گردوی کوبیده شده به مواد اضافه می‌کردند. این خورشت را معمولا با خلال بادام و پسته و زرشک تزئین می‌نمایند. 
 

کجا چی بخوریم

درباره هنر و فرهنگ

More like this